Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Anthe 17 Wint Als Eerste Persoon Met Beperking Jobstudent Van Het Jaar Wat Ik Met Het Geld Ga Doen Sparen En Sushi Eten

Anthe (17) wint als eerste persoon met beperking ‘Jobstudent van het Jaar’: “Wat ik met het geld ga doen? Sparen en sushi eten”

Overwinnen van tegenslagen

Anthe (17) heeft iets bereikt wat nog nooit iemand met een beperking is gelukt: ze is uitgeroepen tot 'Jobstudent van het Jaar'. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest uitzonderlijke jobstudent van Nederland. Anthe heeft een beperking aan haar linkerarm, maar ze heeft zich daar nooit door laten tegenhouden.

Inspirerend verhaal

Anthe's verhaal is een inspiratie voor iedereen. Ze laat zien dat beperkingen je niet hoeven te definiëren. Met doorzettingsvermogen en een positieve instelling kun je alles bereiken wat je je maar kunt voorstellen.

Tips voor het vinden van een baan als jobstudent

Als je op zoek bent naar een baan als jobstudent, heeft Anthe een aantal tips voor je: * Wees geduldig en geef niet op. Het kan tijd kosten om de juiste baan te vinden. * Benadruk je sterke punten en laat zien wat je te bieden hebt. * Wees enthousiast en gemotiveerd. Werkgevers zijn op zoek naar mensen die graag willen werken.

Hulpmiddelen en bronnen

Er zijn een aantal hulpmiddelen en bronnen beschikbaar om je te helpen op je zoektocht naar een baan als jobstudent: * De website van UWV * Het Jongerenloket * De website van de Kamer van Koophandel

Met deze tips en hulpmiddelen kun je ook de baan van je dromen vinden, net als Anthe.


Comments